Afmelden bij VerbinderApp
Meld je af bij je huidige account. Afmelden verwijdert de gegevens op dit apparaat niet. Je kunt opnieuw inloggen met hetzelfde telefoonnummer om er weer bij te kunnen.
- Tik in de navigatie onderaan van VerbinderApp op Instellingen. Tik daarna op Rekening.
- Tik op Afmelden.
- Tik in de bevestiging Afmelden op Afmelden om door te gaan of op Annuleren om aangemeld te blijven.
- Tik rechtsboven op een hoofdscherm op het menu Meer en daarna op Instellingen. Tik daarna op Mijn account.
- Tik op Afmelden.
- Tik in de bevestiging op Afmelden om door te gaan of op Afvoeren om aangemeld te blijven.
Afmelden en je account verwijderen zijn verschillende acties. Om je account definitief te verwijderen, zie Je account verwijderen.
