Je account verwijderen
Verwijder je VerbinderApp-account definitief. De app waarschuwt dat je accountgegevens die lokaal en in de cloud zijn opgeslagen, worden gewist en niet teruggehaald kunnen worden.
- Tik in de navigatie onderaan van VerbinderApp op Instellingen. Tik daarna op Rekening.
- Tik op Verwijder Mijn Account.
- Lees de waarschuwing over verwijderen.
- Je kunt optioneel een reden selecteren en extra feedback invoeren.
- Scroll naar beneden en zet de bevestigingsschakelaar aan waarmee je erkent dat verwijderen niet ongedaan kan worden gemaakt.
- Tik op Verwijder Mijn Account om met verwijderen door te gaan.
- Tik in de bevestiging op Verwijderen om door te gaan of op Annuleren om je account te houden.
- Tik rechtsboven op een hoofdscherm op het menu Meer en daarna op Instellingen. Tik daarna op Mijn account.
- Tik op Verwijder Account.
- Lees de waarschuwing over verwijderen.
- Je kunt optioneel een reden selecteren en extra feedback invoeren.
- Selecteer het bevestigingsvakje waarmee je erkent dat verwijderen niet teruggedraaid kan worden.
- Tik op Verwijder Account om met verwijderen door te gaan.
- Tik in de bevestiging op Verwijder Account om door te gaan of op Afvoeren om je account te houden.
De reden en de feedback zijn optioneel. De bevestiging dat het verwijderen definitief is, is verplicht.
