Een contact blokkeren
Vind en bevestig het blokkeren in de gegevens van een contact.
- Tik op Contacten in de navigatie onderaan en tik daarna op de naam van een contact.
- Tik op Blokkeer.
- Controleer de naam in de bevestiging en tik daarna op de rode knop Blokkeer om te bevestigen.
- Tik op Contacten in de navigatie onderaan en tik daarna op de naam van een contact.
- Tik op Blokkeer.
- Controleer in Bloknummer de naam en het telefoonnummer van het contact.
- Tik op Blokkeer om te bevestigen of op Afvoeren om te annuleren.
Controleer of je het juiste contact hebt geopend voordat je bevestigt.
