Slett kontoen din

Slett VerbinderApp-kontoen din for godt. Appen advarer om at kontodataene som er lagret lokalt og i skyen, blir slettet og ikke kan gjenopprettes.

  1. Trykk på Innstillinger i navigasjonen nederst i VerbinderApp. Trykk deretter på Konto.
  2. Trykk på Slett Min Konto.
  3. Les advarselen om sletting.
  4. Du kan velge en grunn og skrive inn mer tilbakemelding.
  5. Rull ned og slå på bekreftelsesbryteren som erkjenner at slettingen ikke kan angres.
  6. Trykk på Slett Min Konto for å fortsette med slettingen.
  7. I bekreftelsen trykker du på Slett for å fortsette eller Avbryt for å beholde kontoen.
Grunnen og tilbakemeldingen er valgfrie. Bekreftelsen som erkjenner at slettingen er endelig, er obligatorisk.
Finner du ikke det du leter etter?Kontakt oss