Logg ut av VerbinderApp
Logg ut av kontoen du bruker nå. Å logge ut sletter ikke dataene som er lagret på denne enheten. Du kan logge inn igjen med samme telefonnummer for å få tilgang til dem.
- Trykk på Innstillinger i navigasjonen nederst i VerbinderApp. Trykk deretter på Konto.
- Trykk på Logg Ut.
- I bekreftelsen Logger Ut trykker du på Logg Ut for å fortsette eller Avbryt for å bli værende innlogget.
- Trykk på menyen Mer øverst til høyre på en hovedskjerm, og deretter på Innstillinger. Trykk deretter på Konto.
- Trykk på Logg ut.
- I bekreftelsen trykker du på Logg ut for å fortsette eller Forkast for å bli værende innlogget.
Å logge ut og å slette kontoen er ulike handlinger. For å fjerne kontoen din for godt, se Slett kontoen din.
