Slett kontoen din
Slett VerbinderApp-kontoen din for godt. Appen advarer om at kontodataene som er lagret lokalt og i skyen, blir slettet og ikke kan gjenopprettes.
- Trykk på Innstillinger i navigasjonen nederst i VerbinderApp. Trykk deretter på Konto.
- Trykk på Slett Min Konto.
- Les advarselen om sletting.
- Du kan velge en grunn og skrive inn mer tilbakemelding.
- Rull ned og slå på bekreftelsesbryteren som erkjenner at slettingen ikke kan angres.
- Trykk på Slett Min Konto for å fortsette med slettingen.
- I bekreftelsen trykker du på Slett for å fortsette eller Avbryt for å beholde kontoen.
- Trykk på menyen Mer øverst til høyre på en hovedskjerm, og deretter på Innstillinger. Trykk deretter på Konto.
- Trykk på Slett konto.
- Les advarselen om sletting.
- Du kan velge en grunn og skrive inn mer tilbakemelding.
- Merk av i bekreftelsesboksen som erkjenner at slettingen ikke kan reverseres.
- Trykk på Slett konto for å fortsette med slettingen.
- I bekreftelsen trykker du på Slett konto for å fortsette eller Forkast for å beholde kontoen.
Grunnen og tilbakemeldingen er valgfrie. Bekreftelsen som erkjenner at slettingen er endelig, er obligatorisk.
