Slet din konto
Slet din VerbinderApp-konto permanent. Appen advarer om, at dine kontooplysninger, der er gemt lokalt og i skyen, bliver slettet og ikke kan gendannes.
- Tryk på Indstillinger i navigationen nederst i VerbinderApp. Tryk derefter på Konto.
- Tryk på Slet Min Konto.
- Læs advarslen om sletning.
- Du kan vælge en årsag og skrive yderligere feedback.
- Scroll ned, og slå bekræftelseskontakten til, der anerkender, at sletningen ikke kan fortrydes.
- Tryk på Slet Min Konto for at fortsætte sletningen.
- I bekræftelsen skal du trykke på Slet for at fortsætte eller på Annuller for at beholde din konto.
- Tryk på Mere-menuen øverst til højre på en hovedskærm og derefter på Indstillinger. Tryk derefter på Konto.
- Tryk på Slet konto.
- Læs advarslen om sletning.
- Du kan vælge en årsag og skrive yderligere feedback.
- Markér bekræftelsesafkrydsningsfeltet, der anerkender, at sletningen ikke kan fortrydes.
- Tryk på Slet konto for at fortsætte sletningen.
- I bekræftelsen skal du trykke på Slet konto for at fortsætte eller på Forkast for at beholde din konto.
Årsag og feedback er valgfrie. Bekræftelsen af, at sletningen er permanent, er påkrævet.
