Log ud af VerbinderApp

Log ud af din aktuelle konto. At logge ud sletter ikke de data, der er gemt på denne enhed. Du kan logge ind igen med det samme telefonnummer for at få adgang til dem.

  1. Tryk på Indstillinger i navigationen nederst i VerbinderApp. Tryk derefter på Konto.
  2. Tryk på Log Ud.
  3. I bekræftelsen Logger Ud skal du trykke på Log Ud for at fortsætte eller på Annuller for at forblive logget ind.
At logge ud og at slette din konto er forskellige handlinger. For at fjerne din konto permanent, se Slet din konto.
Kan du ikke finde det, du leder efter?Kontakt os