Hesabınızı silin
VerbinderApp hesabınızı kalıcı olarak silin. Uygulama, yerelde ve bulutta saklanan hesap verilerinizin silineceğini ve kurtarılamayacağını uyarır.
- VerbinderApp alt gezinmesinde Ayarlar öğesine dokunun. Ardından Hesap öğesine dokunun.
- Hesabımı Sil öğesine dokunun.
- Silme uyarısını okuyun.
- İsterseniz bir neden seçin ve ek geri bildirim yazın.
- Aşağı kaydırın ve silmenin geri alınamayacağını kabul eden onay anahtarını açın.
- Silmeye devam etmek için Hesabımı Sil öğesine dokunun.
- Onayda devam etmek için Sil öğesine, hesabınızı tutmak için İptal öğesine dokunun.
- Bir ana ekranın sağ üstündeki Daha fazla menüsüne, ardından Ayarlar öğesine dokunun. Ardından Hesap öğesine dokunun.
- Hesabı Sil öğesine dokunun.
- Silme uyarısını okuyun.
- İsterseniz bir neden seçin ve ek geri bildirim yazın.
- Silmenin geri alınamayacağını kabul eden onay kutusunu seçin.
- Silmeye devam etmek için Hesabı Sil öğesine dokunun.
- Onayda devam etmek için Hesabı Sil öğesine, hesabınızı tutmak için İptal et öğesine dokunun.
Neden ve geri bildirim isteğe bağlıdır. Kalıcı silmeyi kabul eden onay zorunludur.
