Düzenlediğiniz bir etkinliği silin

Etkinliğinizi silerken katılımcılara iptal bildirimi gönderilip gönderilmeyeceğini seçin.

  1. Düzenlediğiniz bir etkinliği Takvim ekranından veya Gelen Kutusu → Etkinlikler yolundan açın.
  2. Üstteki kırmızı çöp kutusu simgesine dokunun.
  3. Onay ekranında Katılımcılara iptal gönder seçeneğini açıp açmayacağınızı belirleyin.
  4. İptal bildirimi gönderiyorsanız gerekirse bir İsteğe bağlı yorum ekleyin.
  5. Etkinliğin hangi takvimlerden kaldırılacağını okuyun, ardından Sil ögesine dokunun. Etkinliği korumak için İptal ögesine dokunun.
Onay ekranı, silmenin kapsadığı takvimleri belirtir. Katılımcıların iptalden haberdar olmasını istiyorsanız bildirimi açık bırakın.
Aradığınızı bulamadınız mı?Bize ulaşın