Stäng röstningen i en tidsomröstning
Hindra deltagare från att lägga till röster i en tidsomröstning som du har organiserat.
- Tryck på Inkorg och sedan på Tidsomröstningar.
- Öppna din tidsomröstning.
- Tryck på Mer och sedan på Stäng omröstning.
- Tryck på Tidsomröstningar i navigeringen längst ner.
- Öppna din tidsomröstning.
- Tryck på Mer och sedan på Stäng omröstning.
När du stänger en tidsomröstning går det inte att rösta mer. Använd Konvertera till händelse för att skapa ett bokat evenemang.
