Blockera en kontakt

Hitta och bekräfta blockeringen i en kontakts uppgifter.

  1. Tryck på Kontakter i navigeringen längst ned och tryck sedan på namnet på en kontakt.
  2. Tryck på Blockera.
  3. Kontrollera namnet i bekräftelsen och tryck sedan på den röda knappen Blockera för att bekräfta.
Kontrollera att du har öppnat rätt kontakt innan du bekräftar.
Hittar du inte det du söker?Kontakta oss