Zablokuj kontakt

Znajdź i potwierdź blokadę w szczegółach kontaktu.

  1. Stuknij Kontakty w nawigacji na dole, a następnie stuknij nazwę kontaktu.
  2. Stuknij Blokować.
  3. Sprawdź nazwę w potwierdzeniu, a potem stuknij czerwony przycisk Blokować, aby potwierdzić.
Zanim potwierdzisz, sprawdź, czy otwarty jest właściwy kontakt.
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?Skontaktuj się z nami