Wyloguj się z VerbinderApp
Wyloguj się z bieżącego konta. Wylogowanie nie usuwa danych zapisanych na tym urządzeniu. Możesz zalogować się ponownie tym samym numerem telefonu, aby znów mieć do nich dostęp.
- Stuknij Ustawienia w dolnej nawigacji VerbinderApp. Następnie stuknij Konto.
- Stuknij Wyloguj się.
- W potwierdzeniu Wylogowanie stuknij Wyloguj się, aby kontynuować, albo Anuluj, aby pozostać zalogowanym.
- Stuknij menu Więcej w prawym górnym rogu głównego ekranu, a następnie Ustawienia. Następnie stuknij Konto.
- Stuknij Wyloguj się.
- W potwierdzeniu stuknij Wyloguj się, aby kontynuować, albo Odrzuć, aby pozostać zalogowanym.
Wylogowanie i usunięcie konta to różne działania. Aby trwale usunąć konto, zobacz Usuń swoje konto.
