Slett et arrangement du har organisert

Velg om deltakerne skal få en avlysning når du sletter arrangementet ditt.

  1. Åpne et arrangement du har organisert, fra Kalender eller Innboks → Hendelser.
  2. Trykk på det røde papirkurv-ikonet øverst.
  3. Velg i bekreftelsen om Send avlysning til deltakere skal slås på.
  4. Hvis du sender en avlysning, kan du legge til en Valgfri kommentar ved behov.
  5. Les hvilke kalendere arrangementet fjernes fra, og trykk deretter på Slett. Trykk på Avbryt for å beholde arrangementet.
Bekreftelsen viser kalenderne som slettingen gjelder. La varslingen stå på hvis deltakerne skal få vite om avlysningen.
Finner du ikke det du leter etter?Kontakt oss