Blokker en kontakt
Finn og bekreft blokkeringen i detaljene for en kontakt.
- Trykk på Kontakter i navigasjonen nederst, og trykk deretter på navnet til en kontakt.
- Trykk på Blokker.
- Kontroller navnet i bekreftelsen, og trykk deretter på den røde Blokker-knappen for å bekrefte.
- Trykk på Kontakter i navigasjonen nederst, og trykk deretter på navnet til en kontakt.
- Trykk på Blokk.
- Kontroller navnet og telefonnummeret til kontakten i Blokknummer.
- Trykk på Blokk for å bekrefte, eller på Forkast for å avbryte.
Kontroller at du har åpnet riktig kontakt før du bekrefter.
