Kirjaudu ulos VerbinderAppista
Kirjaudu ulos nykyisestä tilistäsi. Uloskirjautuminen ei poista tälle laitteelle tallennettuja tietoja. Voit kirjautua takaisin sisään samalla puhelinnumerolla ja käyttää niitä uudelleen.
- Napauta Asetukset VerbinderAppin alanavigoinnissa. Napauta sitten Tili.
- Napauta Kirjaudu ulos.
- Vahvistuksessa Kirjaudutaan Ulos napauta Kirjaudu ulos jatkaaksesi tai Peruuta pysyäksesi kirjautuneena.
- Napauta Lisää-valikkoa pääikkunan oikeassa yläkulmassa, sitten Asetukset. Napauta sen jälkeen Tili.
- Napauta Kirjaudu ulos.
- Vahvistuksessa napauta Kirjaudu ulos jatkaaksesi tai Hylkää pysyäksesi kirjautuneena.
Uloskirjautuminen ja tilin poistaminen ovat eri toimintoja. Poistaaksesi tilisi pysyvästi, katso Poista tilisi.
