Διαγράψτε τον λογαριασμό σας
Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο VerbinderApp. Η εφαρμογή προειδοποιεί ότι τα δεδομένα λογαριασμού που είναι αποθηκευμένα τοπικά και στο cloud θα διαγραφούν και δεν μπορούν να ανακτηθούν.
- Πατήστε Ρυθμίσεις στην κάτω πλοήγηση του VerbinderApp. Έπειτα πατήστε Λογαριασμός.
- Πατήστε Διαγραφή του Λογαριασμού μου.
- Διαβάστε την προειδοποίηση διαγραφής.
- Προαιρετικά επιλέξτε λόγο και εισαγάγετε επιπλέον σχόλια.
- Κυλήστε προς τα κάτω και ενεργοποιήστε τον διακόπτη επιβεβαίωσης που αναγνωρίζει ότι η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
- Πατήστε Διαγραφή του Λογαριασμού μου για να προχωρήσετε στη διαγραφή.
- Στην επιβεβαίωση, πατήστε Διαγραφή για συνέχεια ή Ακύρωση για να κρατήσετε τον λογαριασμό σας.
- Πατήστε το μενού Περισσότερα πάνω δεξιά σε μια κύρια οθόνη και έπειτα Ρυθμίσεις. Έπειτα πατήστε Λογαριασμός.
- Πατήστε Διαγραφή Λογαριασμού.
- Διαβάστε την προειδοποίηση διαγραφής.
- Προαιρετικά επιλέξτε λόγο και εισαγάγετε επιπλέον σχόλια.
- Επιλέξτε το πλαίσιο επιβεβαίωσης που αναγνωρίζει ότι η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
- Πατήστε Διαγραφή Λογαριασμού για να προχωρήσετε στη διαγραφή.
- Στην επιβεβαίωση, πατήστε Διαγραφή Λογαριασμού για συνέχεια ή Απόρριψη για να κρατήσετε τον λογαριασμό σας.
Ο λόγος και τα σχόλια είναι προαιρετικά. Η επιβεβαίωση της οριστικής διαγραφής είναι υποχρεωτική.
