Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο VerbinderApp. Η εφαρμογή προειδοποιεί ότι τα δεδομένα λογαριασμού που είναι αποθηκευμένα τοπικά και στο cloud θα διαγραφούν και δεν μπορούν να ανακτηθούν.

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην κάτω πλοήγηση του VerbinderApp. Έπειτα πατήστε Λογαριασμός.
  2. Πατήστε Διαγραφή του Λογαριασμού μου.
  3. Διαβάστε την προειδοποίηση διαγραφής.
  4. Προαιρετικά επιλέξτε λόγο και εισαγάγετε επιπλέον σχόλια.
  5. Κυλήστε προς τα κάτω και ενεργοποιήστε τον διακόπτη επιβεβαίωσης που αναγνωρίζει ότι η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
  6. Πατήστε Διαγραφή του Λογαριασμού μου για να προχωρήσετε στη διαγραφή.
  7. Στην επιβεβαίωση, πατήστε Διαγραφή για συνέχεια ή Ακύρωση για να κρατήσετε τον λογαριασμό σας.
Ο λόγος και τα σχόλια είναι προαιρετικά. Η επιβεβαίωση της οριστικής διαγραφής είναι υποχρεωτική.
Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;Επικοινωνήστε μαζί μας