Slet en begivenhed, du har organiseret

Vælg, om deltagerne skal have besked om aflysningen, når du sletter din begivenhed.

  1. Åbn en begivenhed, du har organiseret, fra Kalender eller Indbakke → Begivenheder.
  2. Tryk på det røde papirkurv-ikon øverst.
  3. Vælg i bekræftelsen, om Send annullering til deltagere skal slås til.
  4. Hvis du sender en aflysning, kan du tilføje en Valgfri kommentar, hvis der er brug for det.
  5. Læs, hvilke kalendere begivenheden fjernes fra, og tryk derefter på Slet. Tryk på Annuller for at beholde begivenheden.
Bekræftelsen viser de kalendere, sletningen omfatter. Lad beskedindstillingen være slået til, hvis deltagerne skal have besked om aflysningen.
Kan du ikke finde det, du leder efter?Kontakt os