Bloker en kontakt
Find og bekræft blokeringen i en kontakts oplysninger.
- Tryk på Kontakter i navigationen nederst, og tryk derefter på en kontakts navn.
- Tryk på Bloker.
- Kontrollér navnet i bekræftelsen, og tryk derefter på den røde Bloker-knap for at bekræfte.
- Tryk på Kontakter i navigationen nederst, og tryk derefter på en kontakts navn.
- Tryk på Blok.
- Kontrollér kontaktens navn og telefonnummer i Bloknummer.
- Tryk på Blok for at bekræfte, eller på Forkast for at annullere.
Kontrollér, at du har åbnet den rigtige kontakt, før du bekræfter.
